header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Club Nieuws

ZORG VOOR JE MATERIALEN

Nieuws afbeelding 3-10-2022 Ballentas kwijt, ballentas gehalveerd, locker open, slotje stuk, pionnen kwijt, cornermaskers kwijt, keepershandschoen weg, slotje kwijt... We krijgen de afgelopen weken het ene bericht na het andere. Of we vinden achtergelaten ballentassen in het clubhuis, op het veld.

Een dringende oproep: let op je spullen, ga er zorgvuldig mee om en deel de code van de locker met niemand anders dan de trainers. Als er iets kwijtgeraakt is of stuk, meld het dan meteen. En laat geen spullen onbeheerd in een locker achter. Hockeymateriaal is duur, je krijgt het in bruikleen!

Als team ben je verantwoordelijk voor het materiaal. We hebben tot nu toe niet over willen gaan tot het betalen van borg, maar zoals er nu omgegaan wordt met spullen van de club zien we de noodzaak om een dergelijke regeling in te voeren wel als serieuze optie. Tot het zover is kun je misschien zelfs iets verzinnen om het goed te maken als je iets kwijt of stuk gemaakt hebt.

Een paar tips: 
✅ Hou je ballentas compleet, zoek kwijtgeraakte ballen
✅ Sleep je ballentas niet over de grond (daar gaat ie stuk van...)
✅ Was je hesjes af en toe
✅ Zijn de spullen (uit je keeperstas) nat, was ze of hang ze uit
✅ Keepersspullen kunnen ook gewassen worden (echt waar)
✅ De code van de locker is voor de trainers, coach en manager. Voor niemand anders! Weten te veel mensen de code, wij maken graag een nieuwe aan.
✅ Als je materiaal leent/uitleent: maak goede afspraken
✅ Stuk, kwijt, vragen...[email protected]

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


KOPEN VOOR JE CLUB

Boek je een reis of hotel? Of koop je een laptop, koelkast of een mooi kado (voor jezelf)? Via Kopen voor je Club koop je 1.000.000 artikelen online én spaar je tot 8 procent van het aankoopbedrag voor onze club.

Geen registratie, geen inlog, geen code of wat dan ook. Slechts één muisklik extra.

  

JEUGDFONS SPORT&CULTUUR

 

Sponsoren